Categories
tech

HP teaset computer met Qualcomm Snapdragon-SoC: stylus en leer

Qualcomm heeft afgelopen donderdag de Snapdragon 8cx Gen 2 5G geïntroduceerd. Deze chip is een licht verbeterde variant van de originele 8cx uit eind 2020, en de eerste computer met de tweede iteratie is al onthuld. HP springt nu ook in de wedstrijd.

De Amerikaanse fabrikant blijkt namelijk tijdens het persevenement van Qualcomm een nieuwe computer geteased die ook gebruikmaakt van deze chip. HP heeft al een Envy X2 met de 8cx, die met gemixte ervaringen is beoordeeld. De nieuwe variant lijkt ook een afneembaar toetsenbord en een stylus te krijgen. De stylus is plat en kan worden opgeborgen in een inkeping in het toetsenbord, internet als bij de Surface Pro X.

HP heeft eerder de Spectre Folio uitgebracht, de eerste computer die we ooit zijn tegengekomen die voorzien is van een leren omslag. Ook dit nieuwe product met de Snapdragon lijkt ook voor een deel te zijn voorzien van leer. We zien dat de verbinding tussen het scherm en het toetsenbord is voorzien van leer, hoewel het niet duidelijk te zien is welke delen er allemaal van leer zijn. We weten niet wanneer dit product zal verschijnen, maar lettend op het feit dat het slechts om een teaser gaat zal het eerder tegen het eind van dit jaar zijn dan eerder dan dat.

Bron: Qualcomm (YouTube)

« Vorig bericht