Microsoft hernoemt Xbox Live naar Xbox network en Xbox Live Gold blijft

(*1*)

Geval van phrase kan het prima maar je mist veel functies en als je phrase 2021 op je cv hebt staan dan maak je het niet makkelijker met solliciteren.

Maar wat vooral gebeurt is dat consoles backwards appropriate zijn. Vroegah was once dat veel minder het geval. Je kan zelfs Xbox 1 video games op de Xbox sequence X spelen. Dat is een mega sprong vooruit.

Het kopen van een sport op CD’tje of tool fysiek kopen is gewoon niet meer van deze tijd. Vroeger had het ook maar 1 reden en dat was once omdat web en opslag niet snel en groot genoeg was once. Dat is tegenwoordig geen probleem meer dus kan de distributie veel beter.

Instrument zaten vroeger enorm veel kosten aan relatief aan de ontwikkeling voor het testen need je kon niet zomaar over the air een replace pushen. Nu kan dat wel om insects en safety problems snel en eenvoudig op te lossen. Om nog maar niet te hebben over de e-waste van al die losse schijfjes.

Verschil met sport streaming vergeleken Netflix is dat het een gesloten ecosysteem is van Microsoft zelf. Video games zullen dus niet zomaar verdwijnen en de grap is dat ik nu met sport move bijna 20 jaar oude video games zo kan spelen zonder ergens op zolder in een oude doos te zoeken en hopen dat die oude console nog werkt.

Denk dat je teveel targeted op ‘de goede oude tijd’ zonder te kijken naar hoe onpraktisch dit was once en naar de voordelen van het nieuwe systeem