Categories
android

Samsung brengt de Galaxy A42 5G in november uit voor 379 euro

Samsung wil met de Galaxy A42 5G een betaalbare 5G-telefoon aan de Galaxy A-serie toevoegen. De midrange telefoon zal start september in Nederland verkrijgbaar zijn voor 379 euro.

Samsung Galaxy A42 5G

De Galaxy A42 5G is volgens Samsung een betaalbare smartphone met 5G die later dit jaar in Nederland op de markt komt. Samsung maakt alvast een aantal main points van de telefoon bekend zoals een fashionable ontwerp, vier digital camera’s en een 6,6 inch Super AMOLED-scherm. In dat scherm zit een waterdruppelnotch voor de selfiecamera. Daarnaast zal je dankzij het 5G-netwerk, dat deze telefoon ondersteunt, onderweg supersnel content material kunnen streamen of downloaden.

Afbeelding van de Samsung Galaxy A42 5G

De Galaxy A42 5G vult de Galaxy A40 (249 euro) en Galaxy A41 (299 euro) aan als alternatief met 5G. Qua design lijkt de nieuwe A42 erg op zijn voorganger, maar het ontwerp van de achterzijde is wel compleet vernieuwd. Deze is nu verdeeld in vier verschillend gekleurde vlakken, iets dat we nog niet eerder hebben gezien. De vier digital camera’s zijn gerangschikt in een vierkant in plaats van een rechthoekinge camera-module die op andere telefoons in de A-serie te zien is.

De specificaties van de digital camera zijn nog niet bekendgemaakt, maar volgens een contemporary lek zouden een 48 MP hoofdcamera en een 5 MP dieptesensor deel moeten uitmaken van de opstelling. De Galaxy A42 5G zal naar verwachting worden aangedreven door de Snapdragon 690-processor met minimaal 4 GB RAM en 128 GB aan opslaggeheugen. Mogelijk komt er ook een 64 GB-variant beschikbaar. Er zou daarnaast een 5.000 mAh-accu in het apparaat zitten.

Afbeelding van de Samsung Galaxy A42 5G

Samsung Galaxy A42 5G kopen

De Samsung Galaxy A42 5G is vanaf start november in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 379 euro. Zodra er meer main points bekend worden gemaakt, lees je dat uiteraard op Androidworld.

De nieuwste artikelen over OnePlus Weather

OnePlus 5(T) krijgt Project Treble by the use of replace OxygenOS Beta

OnePlus Weather nu beschikbaar in de Play Store

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!