Subsidized: De perfecte zakelijke monitoren van iiyama combineren dunne randen met convenience

De monitorenmarkt wordt overspoeld met de meest uiteenlopende modellen. Soms is het lastig om de beste keuze te maken uit het enorme aanbod. iiyama heeft een rijk programma met beeldschermen voor players en pros. Voor die laatste groep behoren de schermen uit de ProLite 96-serie tot de beste opties. Deze monitoren beschikken over options waarmee ze highest aansluiten bij de wensen voor zakelijk gebruik.

Als je op zoek gaat naar een track, moet je altijd het gebruiksdoel goed in het oog houden. Voor het spelen van video games zijn reactietijden en een hoge schermhelderheid van groot belang. Voor zakelijke gebruikers is vooral de mogelijkheid om urenlang comfortabel te kunnen blijven werken cruciaal. Als je lang achter een scherm zit, slaat na verloop van tijd vermoeidheid toe. Dat is bij de zakelijke schermen van iiyama echter niet het geval; ook na intensief werken met documenten, webpagina’s en cijfers krijg je geen closing van je ogen. 

(*6*)

Convenience staat centraal

Bij de ProLite 96-serie van iiyama is speciaal rekening gehouden met de zakelijke gebruiker die urenlang op een scherm werkt. Het merk heeft deze serie, die is gebaseerd op een uitstekend ips-paneel, uitgerust met flicker loose en blue mild aid. Een vermindering van het knipperen van de track zorgt ervoor dat je ogen minder worden belast. Daarnaast wordt het blauwe licht gereduceerd. Blauw licht zorgt ervoor dat je ogen moe worden en een teveel van deze lichtkleur kan je uit je slaap houden. Dankzij de twee genoemde technieken zorgt iiyama ervoor dat je comfortabel kunt werken en na het afronden van je taken nog voldoende energie hebt om andere dingen te gaan doen.

(*4*)
De iiyama ProLite 96-serie biedt dunne randen en veel comfortverhogende voorzieningen

Niet iedereen is gelijk. Sterker, elk lichaam is verschillend en het is belangrijk om je werkomgeving aan te passen bij jouw maten. Een track moet op ooghoogte staan. Daarom is de verstelmogelijkheid van een scherm erg belangrijk. De ProLite 96-serie van iiyama wordt geleverd met een veelzijdige voet waarmee het scherm eenvoudig op de optimale hoogte wordt ingesteld. Daarnaast is het mogelijk om de helling aan te passen en kun je het scherm roteren. Dat laatste is handig om bijvoorbeeld webpagina’s en andere documenten in portretstand te kunnen bekijken of er in die stand aan te werken. De serie is ook voorzien van een VESA-montagevlak waarmee je de schermen op een ander sort voet kunt monteren.

(*3*)
De portretstand biedt overzicht in documenten en op webpagina’s

Het design van deze zakelijke monitoren van iiyama zorgt ervoor dat ze bij uitstek geschikt zijn voor een multi-monitoropstelling. De dunne randen zorgen daarbij voor een subtiele overgang van het ene naar het andere scherm. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld twee schermen in landschapsmode te plaatsen en een derde in portretstand, om zo volledig ‘in keep an eye on’ te zijn over al je taken.  

We leven in een tijd waarin veel on-line wordt vergaderd en de ProLite 96-serie is daar highest op toegerust. De monitoren zijn voorzien van ingebouwde audio system en een hoofdtelefoonaansluiting. Zo kun je prima communiceren met je collega’s en de leisure van de wereld.

Na het werk

Als het werk gedaan is, kun je met de ProLite-serie ook even ontspannen door een fijne recreation te spelen. De modellen bieden namelijk FreeSync, waarmee je profiteert van foutloze beelden in je video games en een reactietijd van slechts 1ms. Met de Black Tuner-functie pas je gemakkelijk de helderheid en donkere tinten aan, voor beter zicht in schaduwpartijen. Hoewel ze primair op zakelijk gebruik zijn gericht, staan deze monitoren ook hun mannetje als je een recreation speelt.

(*7*)

Drie modellen

De ProLite 96-serie bestaat uit drie modellen: een 24-inchvariant en twee schermen met een diagonaal van 27 inch. De iiyama (*16*)XUB2496HSU-B1 (24 inch) biedt internet als de grotere(*15*) XUB2796HSU-B1 (27 inch) complete hd-resolutie. Het topmodel is de grote (*14*)XUB2796QSU-B1 (27 inch) met 2560×1440 pixels. De hierboven in het artikel genoemde pluspunten vind je bij (*17*)alle drie de modellen terug.

Bron: iiyama

(*11*)(*9*)0 reacties(*5*)(*2*)(*1*)(*12*)(*13*)Wat vond je van dit artikel?


3 besproken producten

(*19*)Vergelijk alle producten

(*10*)« Vorig bericht